Boliglån

Begrundelse for Home Equity Loan

Långiveren og låntageren skal træffe forudbestemte beslutninger, derfor er det en egenkapital-baseret realkreditlån.

Har egenkapital, der kan bruges (hvilket betyder, at du har egenkapital i dit hjem) for at opnå et lån.

Er lukkeomkostninger inkluderet og gebyrer?

Er renten fast eller variabel Hvad er gebyrerne for lån?

Kan lånet og andre lån kombineres? De fleste hjem lånekapital kan kombineres.

Hvor fleksible er tilbagebetalingsbetingelserne?

Hvilke tilbagebetalingsmuligheder er tilgængelige for dig? Afskærmning, dårlig kredit eller kreditlinje Nogle kreditlinjer har højere satser og kan tilbyde lavere betalingsmuligheder. I nogle tilfælde kan afskærmning have bestemmelser om manglende regres, der giver dig mulighed for at trække dig ud af lånet i tilfælde af afskærmning. Andre klausuler kan kræve, at du holder dine betalinger på kreditlinjen som standard. Følgende er en liste over.

Hvad er lukkeomkostningerne?

Hvad er ÅOP for lånet

Hvad er din rente?

Hvor lang tid vil det tage dig (og dit hjem-ejer) til at tilbagebetale lånet.

Hvilke gebyrer kan forventes – origineringsgebyr, rabatpoint?

Er der et gebyr for ansøgning?

Er der gebyrer for at tjekke?

Har du en kopi af din kreditkortrapport, licens, undersøgelse eller anden dokumentation til at bekræfte din kreditværdighed? Bank og ikke-bankvirksomhed. Kredit rapport gebyrer generelt beløber sig til 10% af lånet.

Er der gebyrer til Economist og Mortgage Brokers tjenester såsom habitat gebyrer, in-person gebyrer, beskæftigelse gebyrer? Gebyrerne er normalt 15% af lånebeløbet. Dette gebyr kan undgås ved at ansætte et lån officer, der vil anmode om det. Eksperter ved, at kreditomkostningerne er en iboende udgift for beskæftigelsen. For at undgå dette gebyr, kan du leje et lån officer til at håndtere din ansøgning.

De fleste realkreditlån hjem lånekapital har en fast rente og et fast beløb for låntageren i løbet af deres lån sigt. Månedlige vilkår omfatter månedlig hovedstol og renter, plus lates og måned-til-måned amortisering. I de fleste tilfælde ændres amortiseringen i respitperioden. Dette henviser til den tid, en låntager kan tilbagebetale renten, når renten er blevet beregnet. En variabel rente er ikke en mulighed. Du vil ikke se en reduktion i renten. I stedet påvirkes din månedlige betaling af ændringer i satsen. Du kan kun bestemme renten baseret på aktuelle markedsrenter.

Boliglånet er det samme som det andet, bortset fra at renten er baseret på kreditkortgælden på det tidspunkt, hvor lånet ydes. Det påvirker ikke din hovedstol, det er dine kreditkort balance. Et hjem ansvarlig lånekapital kan være en stor mulighed, hvis du har brug for den finansielle lettelse fra en kreditlinje til at betale regninger eller andre medicinske udgifter. Et hjem egenkapital linje er en mulighed, når du har brug for at finansiere hjem renoveringer eller køb, college undervisning, eller andre udgifter. Det er dog vigtigt at holde dine kreditkortsaldi så lave og håndterbare som muligt. Din lånesaldo bestemmes af, hvor meget kredit du har. Jo mere kredit du har, jo lavere er din månedlige betaling. I modsætning hertil, hvis du betaler dit kreditkort gæld, kan du bruge de ekstra penge til at reducere dit lån saldi.

Home lånekapital kan ikke bruges til at opnå en anden eller første realkreditlån, hvis du ikke er en boligejer. Home lånekapital arbejde meget gerne en linje eller kredit, bortset fra at linjen er knyttet til dit hjem. Home lånekapital tilbyder mange fordele. Du skal dog være opmærksom på, at dit hjem kan være i afskærmning, hvis der ikke foretages betalinger.

Lad os tage et kig på, hvad et hjem ansvarlig lånekapital er. Det er et lån bundet til eller udstedt til egenkapital, der ejes af en boligejer. Egenkapitalen, også kendt som penge, beregnes ud fra det samlede beløb boligejer har lånt, den nuværende ejendom værdi, nuværende indkomst og enhver anden gæld. Pengene bruges til at betale gæld, der stadig skyldes, samt lukke ubetalte konti. I visse områder, kan hjem lånekapital være knyttet til låntagers kredit score.

Fordelene ved hjem lånekapital kan appellere til låntagere. Långivere kan tilbyde så meget som 80% finansiering. Renteomkostningerne ved disse lån er typisk lavere end andre typer. Renteudgifterne for låntagere er normalt fradragsberettigede. Kreditværdighed spiller dog en rolle. Det er dog ikke den eneste faktor, der skal overvejes. Højere renter kan tilbydes låntagere med kortsigtede likviditetsproblemer.

Home lånekapital kan kaldes lån-haj typer. I disse tilfælde opfylder den hurtige REL nogle boligejernes grundlæggende krav. Disse typer lån kan opfylde: Credit Score har været acceptabelt. Gæld kan styres.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *