Boliglån

Så hvad er så vigtigt om hjem egenkapital til personer, der søger et hjem ansvarlig lånekapital?

Egenkapital er en investering

Du tror måske, at egenkapitalen bygget op i dit hus er lige så værdifuld som noget andet, du køber med et realkreditlån. Selv om det er rigtigt, at dit hjem er den vigtigste investering, du kan gøre, er du nødt til at huske, at det også er en investering i fremtiden. Hvis du bor i et hus i 30 eller 40 år eller mere, den egenkapital, du har, er betydelig – hvis du er økonomisk i stand til at opretholde høje hjem betalinger.

Egenkapital, der kun er rentefri

Flere og flere boligejere udnytter, hvad egenkapitalen i deres hjem kan købe dem i stedet for, hvad egenkapitalen kan sælge dem; dette kaldes egenkapital, der kun er rentefri. Home lånekapital kan opfattes som andet realkreditlån, da de er et sekundært lån af det første lån, men det andet realkreditlån normalt bærer en lavere rente. Dette er en god mulighed, hvis en lavere rente er, hvad du er ude efter. Du behøver kun egenkapitalen tjent fra dit hus til at foretage betalinger på det andet realkreditlån, i tilfælde, hvor den første realkreditlån outfive eller mere bruges til at finansiere dit hus.

Tips til at holde priserne lave

Det er vigtigt at udvise mange forsigtighed, når shopping for et hjem egenkapital långiver. Selv om hjemmet værdier er støt stigende og hjem lånekapital er populære, er der ingen garanti for, at værdien af dit hus altid vil matche størrelsen af den egenkapital, du har. Jo højere værdier af boliger, der i øjeblikket sælges på markedet, jo bedre egenkapital vil være. Du skal dog være forberedt på at skulle betale en højere rente, end hvad du ville være villig til at betale, hvis dit hjem værdier faldt. Hvis du har planer om at sælge dit hus, nu er det ikke tid til at begynde at se på potentielle långivere til dit hjem egenkapital eller omvendt realkreditlån. Mere end sandsynligt vil du blive afvist.

Invester dine penge

At have høj egenkapital opbygget i dit hjem er et meget kraftfuldt værktøj, hvis du planlægger at investere det, eller hvis du ønsker at investere det på andre måder. Hvis du havde penge på din opsparingskonto, kan du nu bruge disse penge til at forbedre dit hjem med hjem forbedringer og reparationer. Hvis du mener, du kan forbedre dit hjem, et hjem ansvarlig lånekapital er meget god, fordi det kan sætte dine penge til god brug. Hvis du venter, indtil du har brug for dine penge, chancer er du kommer til at bruge det til noget andet. På den anden side, hvis du er sikker på du kan forbedre din investering, er det nu tid til at se på de mulige fordele ved en omvendt realkreditlån.

Andre Reverse Realkreditlån Say a Home Equity Konvertering Lån eller ordning

Hvis du ønsker at konvertere dit hjem egenkapital til kontanter, eller hvis du er interesseret i at bruge egenkapitalen i dit hjem som en garanti for et hjem ansvarlig lånekapital, er det sandsynligt, du er ikke klar over de fremragende renter, der er tilgængelige med finansielle produkter som disse. Et hjem egenkapital kreditlinje er ikke den eneste slags, der kan være til gavn for dig, hvis du har høj egenkapital i dit hjem.

Lants Ledet af Sæt koncentreret om spillere henvendte sig til en finansiel planlægger, når de har brug for penge.

Denne faktor er sandt, selvom du ikke har planer om nogensinde at bo i dit hjem igen, og selvom du har planer om at sælge det, vil det stadig være til gavn for din økonomiske sundhed til at træffe forsigtige beslutninger med penge, når du får det. På dette tidspunkt skal du være meget opmærksom på oplysninger, der er relateret til at fjerne dine finansielle forpligtelser. Der er flere forskellige typer af lån til rådighed under denne kategori, men generelt renten er lavere end et hjem ansvarlig lånekapital: ligesom Home Equity Loan eller Home Equity Line of Credit. Sørg for at læse det med småt på din kontrakt, før du underskriver den, for at sikre, at du er beskyttet mod uventede begivenheder. Det bedste forslag lige nu er at sætte sig ned med din familie eller en finansiel rådgiver og virkelig gå over din situation, så du kan træffe den bedst informerede beslutning for din økonomi.

Renter

TheInterest Ratesving betalinger på Home Equity lån er variable og ændre sig afhængigt af långivere udlån kriterier, låntagers kreditvurdering og Federal Reserve’s politik om lån. De faktiske satser vil også afhænge af dine specifikke lånevilkår og dit hjem valuta værdiansættelse, selv om det stadig er klogt at kontrollere satserne i det nuværende marked.

Din egenkapital

Egenkapitalen er værdien af dit hjem og mængden af lån, du kan tage ud med denne øgede værdi.

Et hjem ansvarlig lånekapital er et lån, der bruger den egenkapital, du har som sikkerhed mod dit lån.

Godt for dig at have kontanter, når du har brug for det ved at fjerne høje interesser og bedre fleksibilitet og andre omkostninger forbundet med andre lån.

Alt for ofte folk modtager størstedelen af deres finansiering fra hjemmet egenkapital. Dette kan efterlade dem med en lav eller negativ egenkapital eller negativ egenkapital. Det kunne koste dem mere interesse i det lange løb.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *