Boliglån

Satser på hjem lånekapital spænder bredt. Disse satser kan være så lavt som 10%, eller højere, eller så højt på 5% eller lavere. Derudover kan hjem egenkapital linje kredit satser variere inden for 25% af andre lån. Satser på hjem egenkapital linjer kan variere fra 5% op til 25%. De kan også være 40 – 75% under den primære udlånsrente. Vurderingen gebyr er normalt omkring 10% for hjem lånekapital og linje af kreditansøgninger, der kræver en.

Det vigtigste låntagere nødt til at forstå om hjem lånekapital, er, at de kræver nogle matematik. Du skal blot gange lånebeløbet med alle satserne. Hvis du tager en $ 100.000 lån med en sats på 2% for 30 år, ville det udmønte sig i $ 2.000.000 over en periode på 60 år. Det er 48.000 dollars om året. Dette nummer vil blive taget af regnemaskinen og sat i grundlæggende hjem ansvarlig lånekapital beregninger. Disse hjem ansvarlig lånekapital beregner vil fortælle dig, hvor meget hver måned, og hvad de samlede omkostninger for forskellige lånebeløb. Du skal bruge en lommeregner igen.

Boliglånet har mange fordele, men HELOC tilbyder nogle fordele. Det bedste ved denne mulighed er de lave renter. Dette skyldes, at lånene bruger din egenkapital i dit hus som sikkerhed. Långiveren skal finde en måde at gøre lånet attraktivt i tilfælde af, at låntageren misligholder. Et hjem ansvarlig lånekapital tilbyder mange fordele, men der er også ulemper. Disse ulemper omfatter muligheden for de penge, der anvendes til næsten alt låntager ønsker, såsom at investere i fast ejendom. Denne bekvemmelighed skyldes, at penge kan lånes direkte fra dit hjem egenkapital og bruges til ethvert formål, du vælger. Ulempen ved at bruge pengene til investering er, at det kan bremse afskrivningen af egenkapitalen, hvis låntageren ikke behøvede at betale for eventuelle nødvendige udgifter.

Problemet med et hjem egenkapital realkreditlån er, at det kræver låntagere til at bruge mere end lånebeløbet. Låntageren skulle $ 100.000 til at begynde med og 75% af dette beløb til at gøre et lån. Han eller hun bliver nødt til at tilbagebetale lånet på $ 75.000.

For disse yderligere ulemper, er det bedst ikke at få et hjem-ansvarlig lånekapital andet end for en snæver vifte af desperate situationer. Dette skyldes, at de ekstra omkostninger låntageren pådrager sig låne penge, bliver nødt til at blive tilbagebetalt, når lånet er betalt tilbage. Lånesoftwaren leveres med værktøjer og regnemaskiner, der hjælper dig med at gøre beregninger enklere. Hvis du beslutter dig for at forfølge et hjem Equity Line eller Home Equity Loan, skal du sørge for at få en uafhængig vurdering af dit hjem for at kontrollere, at beregningerne er korrekte.

For dem med en masse eller behov for at udvide deres investeringsporteføljer, hjem lånekapital er en god mulighed. Men for dem, der ikke ønsker at låne penge, men har masser af gæld, et boliglån er den bedste løsning. Gebyrerne og renten svarer til et usikret realkreditlån til samme rente. Der er dog lavere straffe for førtidig betaling. Mange forbrugere anser disse lån for at være den bedste løsning, fordi de tilføjer værdi til deres hjem. Et par långivere er til rådighed for at hjælpe kunderne med deres hjem ansvarlig lånekapital behov. Den bedste løsning for dig er hjem lånekapital.

En sidste advarsel: Vær ikke for præcis med dine tal. Du skal heller ikke undervurdere din indkomst og pengeudstrømning. Du bør også være opmærksom på, at hjem lånekapital kan være risikabelt. Du kan finde hjem lånekapital den bedste løsning, men de har ikke altid de laveste satser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *