Oplysninger om Scrabble Blast

Kan du huske at spille det spændende ordspil Scrabble, da du voksede op? Eller måske spiller du stadig et lejlighedsvist spil i dag som voksen. Nu er der mange variationer af dette klassiske spil til rådighed til at spille online.

Scrabble Blast er et online spil, der kan downloades, og som kombinerer det klassiske boardlayout med en racebaseret strategi. Du får et sæt tilfældigt udvalgte ord, som er syv bogstaver lange. Den måde spillet fungerer på, er, at du vælger syv bogstaver for at opbygge dit ord. Hvert bogstav har sin egen tilknyttede farve. Når alle bogstaverne er valgt, begynder bombetimeren at tælle ned til, hvor mange du har tilbage. Når dette tal er nået, indlæses timerne for det næste bogstav eller sæt bogstaver.

Du kan blive virkelig kreativ med dette spil, som du sender dine venner ord via e-mail, dele med venner via Facebook, og endda bestride med dem på Yahoo! Games. Du kan endda slå spillet fra, så du kan fokusere på dit miljø og din computermus.

De, der husker at spille det originale spil, vil også huske de specielle bombe firkanter, der vises i spillet. Dette er delvist en social version af det originale spil, som du stadig nødt til at bygge en 9 bogstav ord for at få bomben. Men der er nye bomber, der er flere point værd. Hver firkant indeholder tre af disse bomber. Du er nødt til at undgå dem, når du bygger dit ord.

De specielle firkanter bliver langsomt mereeksploderet, også kaldet “MOVE” firkanter, og det er sådan, du supplerer dit ord, hvis du har brug for det. De kræver normalt et par håndbevægelser og lidt fantasi.

Scrabble Blast er et fantastisk ordspil at spille med venner eller alene, og det afhænger af, hvor godt du kan fremkalde de adjektiver, der beskriver spillet. Der findes en visuel vejledning, når du bygger dine felter, og beskrivelserne af hver firkant gentages hen over skærmen. Dette kan føre til nogle interessante puslespil, især når du ikke har nogen ord, eller du er forvirrede, når de forsøger at opbygge et ord.

Scrabble Blast er et mildt vanedannende ordspil, der giver dig flere muligheder i hvert niveau, du spiller. Indstillingerne omfatter:

* Konkurrerer mod en ven * spille alene i praksis mode * ved hjælp af den indbyggede tekstbehandlingsprogram * “ding” instant vinde

Som du forhånd, vil du lige så godt være i stand til at tjene særlige firkanter, kendt som “emyWord firkanter”, som vil tjene dig nogle premium valuta, når du i sidste ende formår at skabe et ord fra denne firkant. Premium valuta tilføjes, hver gang du bevæger dig op på et niveau.

I første omgang får du adgang til fire “babas”, og de er ikke nødvendigvis, hvad du vil bruge til at kortlægge dit ord. Du skal i stedet bruge musen til at oprette mejetærskere, slippe bogstaver på passende steder, oprette ord fra bogstaver i et andet ord og spille “ordbobler” i en udfordrende turnering i spillet.

Heldigvis er alle tilstande sjove og spændende, og du har en række ord at vælge imellem for at holde dig interesseret og besat.

Alt i alt er Scrabble Blast et sjovt tidsfyldstof, som du kan spille på arbejde, derhjemme eller endda på farten, hvis du bliver digital. Scrabble Blast ser sød på dit skrivebord, men det er ikke en nødvendighed at spille det.

o Gratis tilstand giver dig 60 sekunder til at spille spillet og afprøve alle seks spil. Den gratis tilstand er ikke beregnet til at blive spillet så konkurrencedygtigt. Det er der for at se, hvordan du kan lide at spille, og hvor længe du kan bo i uden at miste din tilregnelighed.

o Pro konkurrence giver dig tre runder til at konkurrere om en høj score. Du får tre forsøg på at forsøge at slå en høj score, som vises på alle tidspunkter på skrivebordet. Dine resultater sammenlignes med dine venners.

o Hændelsen “ding” indtræffer, når du opretter et ord, der logger et ton af beslutningstagere på én gang. Det betyder slutningen af dette ord, hvis det er længere end tre bogstaver lang. Det er en sjov måde at tilføje nogle stress til spil.

o Den “nye fase” er en, der introducerer et væld af nye blokke til spillet, som du bygger dit ord. Det er en fantastisk måde at teste dine ordopbygningsevner på.

Når alle felterne er væk, vender du tilbage til hovedmenuen, hvor du kan justere lyden, layoutet, og hvis du gerne vil zoome ind eller ud. Så vælger du dit sværhedsgrad. Afhængigt af dit niveau vil kuglerne dreje hurtigere, hurtigere og hurtigere, så ordene ikke bliver stavet forkert.

Du kan også justere tiden, før hver bold falder, så du har en bold tilbage at bruge på det første sving i næste runde. Du kan også vælge at få færre eller flere bolde til at falde på samme tid og justere mængden af gange, hver bold rammer spillebrættet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *