Sådan får du et personligt lån

Låntagere ønsker måske at låne mindre og låne over længere perioder. Men låntagere, der har brug for et højere beløb på $ 1000 for en måned vil finde et personligt lån mere omkostningseffektivt end en bil titel lån. Nogle låntagere foretrækker at låne fra private långivere på grund af den risiko, der er involveret for långiver, og fordi køb eller salg af personlige ejendele er mindre besværligt end handel med en bil eller lastbil for kontanter.

Kontanter eller kredit

Kontanter eller kredit: Hvilken mulighed virker mere økonomisk for dig? Hvis du har $ 1200 i to måneder og kan få et personligt lån for $ 300, tegne en $ 300 lån over to år vil koste dig mindre end at betale de $ 1200 med en konventionel lån over fem år. Disse tal på overfladen synes at favorisere en kredit mulighed, men overveje, hvor meget renter der betales i løbet af de fem-årige periode, og det kunne være billigere at tegne et personligt lån, selv med den kortere tilbagebetalingsperiode.

Køb eller salg: Denne mulighed kan være mere attraktiv for nogle låntagere end et sikret lån, fordi der ikke er behov for sikkerhedsstillelse for et ansvarligt lån. På samme tid, hvis en låntager falder på hårde tider og ikke kan betale lånet tilbage i den krævede tid, kan långiver stadig tabe penge, men deres tab er begrænsede. “Hvis du er i en bedre situation som låntager end en långiver er,” siger Pei-Yuan T Kovner, senior statistik analytiker hos I sympycosts, “du har mere forhandling gearing med en långiver.”

På ældre markeder, kan långivere har været uvillige til at låne til låntagere, der kan være faldet på hårde tider og kunne ikke betale tilbage lånet, men der er ændringer i udlån, der blev nødvendige på grund af realkreditlån krise. Som låntagere betaler deres afregnede realkreditlån og refinansiering for nye, bankerne nu nødt til at arbejde med yderligere risiko, så de er nødt til at opkræve mere for det privilegium at låne penge til låntagere.

Risikoen for de långivende institutioner er, at de forbrugere, der måske ikke har været tilstrækkeligt forsigtige med at komme fra, ikke vil være så forsigtige, når de har opnået lånet. Med en subprime lån afhængige af en låntagers troværdighed som et nyt hjem køber, långivere nu nødt til at overvåge en købers kredit tilgængelighed. Og en stor del af risikoen forbundet med en subprime lån er at opretholde en god beskæftigelsesfrekvens af låntagerne.

Udbetaling Assistance: Hvis du har råd til det, kan långivere være villige til at hjælpe dig med at købe eller refinansiering nu, fordi værdien af deres penge går op hver dag. Renten er triviel lige nu, men økonomien vil helt sikkert komme sig og hjem priserne vil begynde at stige igen. Hvis du er i stand til at betale en subprime lån i den angivne mængde tid, kan nogle långivere være villige til at fjerne finansieringsomkostninger eller forudbetaling sanktioner for at hjælpe dig nu. Check med din realkreditinstitut eller finansielle institution for at se, om de er villige til at gøre denne indrømmelse.

En lille advarsel: Nogle af de långivere og realkreditmæglere, der har lavet en virksomhed til at hjælpe dig med at få et lån er nu at tage det ekstra skridt til rent faktisk at arrangere lånet, med dig at betale dem for denne service. Dette er et alvorligt område, der bør undersøges af en kvalificeret pant professionel. Arbejde tæt sammen med dit realkreditlån mægler til at følge lånet processen, fordi når folk ser lånet arrangement dokumenter, de bliver mindre begejstrede for at tilbagebetale lånet.

Der er kun to reelle situationer, hvor subprime-lån virkelig kan være til gavn for dig. aparte up-front gebyrer, citat Professional mindede læserne reaktivitet test 202 for den oprindelige løbetid af lånet, derefter for en 30 dages periode. Folk til at sikre, at dette er et problem virker i din favør, og at du stadig kan drage fordel af det efter de 30 dage er blevet gjort. På det andet område af bekvemmelighed for låntagere, der forsøger at drage fordel af en subprime lån bruger en for en mere aggressiv hjem købsplan. Denne plan indebærer långiver giver en første gang hjem køber med en stor udbetaling, samt en stor sum kontanter til at betale for og lukke købet i mindre end 30 dage. Denne plan er tilrådeligt, når du har brug for at udfylde en masse lån hurtigt, fordi subprime lån afgifter højere end normalt renter.

For mere information om disse lån eller andre realkreditlån opsparingsplaner påvirker boligejere, besøg: www. Kammerat Russell.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *