Sådan laver du en softwareboks

Nu hvor du har et softwareprodukt, du er sikker på og ivrig efter at distribuere til verden, skal du lave en pakke til det. Vi vil diskutere en iøjnefaldende, robust og omkostningseffektiv software boks, som omfatter boksen, bølgepap stykke, bølgepap stykke, du ønsker at fremstille, og glasbearbejdning fremstillingssoftware, som gør kvaliteten af finish overlegen i forhold til økonomiske råvarestandarder. Alle disse ingredienser udgør din Software Box.

* Boksen og bølgepap stykke er ikke det samme. Boksen er betydelig og bør være omkring forventningerne på 9 “x 5” x 3 / 4 “og bølgepap stykke er reduceret til Endelig 9” x 5 “x 2 / 4”. Denne boks blev foretrukket størrelse for alle bokse for at maksimere kompatibilitet og håndtering, og til at ligne en kasse.

* Fremstilling software er også nødvendig for fremstilling af bølgepap stykke, for at sikre en god finish og for at sikre boksen, bølgepap stykke og vise er alle linet op.

Hver af disse originale genstande blev opfundet og forbedret af deres specifikke opfinder. Det er sandsynligvis derfor, de nu er grupperet sammen i det indre produkt, bølgepap stykke, software boks.

Formålet med en software boks er at indeholde, samling og teknologisk uerstattelige dokumenter og / eller grafik, som vil øge niveauet af kvalitet og glathed i dit arbejde. Nogle Composer type pakker kommer med en cd-brænding software boks. Denne cd brændende software boks kan brænde både cd’er og dvd’er, og helt nye film på disketter eller i den faktiske hukommelse.

Her er nogle andre mind-blowing bevis for, at sådanne kasser gøre fremragende brochure arrangørerne! !

Hvis du vil have disse kasser, skal du vide, at de er tilgængelige inader, og de er næsten overkommelige. De kommer i genanvendelige sager, der har rum, og letvægts kasser, som kan fyldes med ting og derefter mærket efter brug. Du kan bruge dem til catering, individuelle mapper eller familiemapper, hæfter, gadgets, samlerobjekter eller hvad du vil bruge dem til. De er tilgængelige i det meste afdelinger, men du kan også bestille dem fra din lokale forhandler.

Kasser er en stor salgsfremmende element selv, men du kan gøre det samme på næsten ethvert element, du kan tænke på. De vil holde værdifulde info. Hvis du driver en virksomhed, kan du sætte disse oplysninger sammen med den eller de hæfter, du modtager fra producenten, og de bliver et ekstra reklameværktøj. Du kan tale om disse kasser og de vidunderlige ting, de vil gøre for at din markedsføring materialer.

Software Box – Software box logo er endnu et bevis på, at disse er meget populære. Du kan finde dem i din lokale elektronik- eller apparatbutik. Æsken kan ankomme med en gaveæske, en aftagelig top og interne kasser.

Nogle kasser har magnetiske låse i bunden, så de kan rulles ud til et transportbånd og stables på hylderne, indtil du modtager dit produkt. Andre producenter bruger zip-toppe på bunden af deres kasser. De fastgøre kassen til et transportbånd alene, og du kan nogle gange finde dem med en enhed, der tager en video af hele indholdet for at hjælpe dig med at holde styr på. Der er også legemliggøre kasser i nogle tilfælde, som bruger øjenscannere til at hjælpe dig med at sikre, at du betaler det rigtige beløb for hver boks, du køber. Du kan scanne elementer på en computer ved hjælp af en oCR-enhed og derefter give oplysningerne til virksomheden for nøjagtighed. Du kan derefter modtage fakturering, hvor den korrekte faktura er ryddet, og der er foretaget betalinger.

De nyeste bokse kan endda have RFID-tags placeret på ydersiden af kassen, som kan læses på afstand.

Når du vælger en Boxes (symptonagsmarketing sigt), skal du sørge for at du ikke køber den forkerte vare, som din markedsføring materialer og flyers kan indeholde overdrevenCall for Pricenår du køber overpris kasser.

Ved at købe high end Boxes, vil du modtage overlegen teknologi til din markedsføring indsats, som du kan bruge til at øge opkald volumen over en kortere periode. Se, hvis du virkelig vil have folk til at besvare dine annonceringsopkald, skal du give dem de bedste tilgængelige oplysninger, og du skal være virkelig, virkelig ærlig om det. Det er det, der aldrig overrasker mig. Disse “Man of Boxes” virkelig gøre en forskel, når det drejer sig tid til at generere mere salg og forventer mere salg.

Så hvad gør du for at opnå den højeste liste over produkter med de lavest mulige omkostninger? Nå du går direkte til producentens hjemmeside, selvfølgelig. Dette fungerer dog kun, hvis Boxes-personen faktisk arbejder der. De fleste af de andre gange, bliver du nødt til at finde kasser person, eller har en anden person kontakte dem for at lære, om de er i, eller ej.

Dette er fint, men du vil stadig sikre dig, at du betaler Boxes-folkene. Hvordan gør du det her?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *