Sådan sammenligner du online lånesatser

Resumé: Sammenlign personlige lån satser starter i næste uge den 21 juli. Hvordan finder du den bedste personlige lånerente for dig? Du bør være opmærksom på fire centrale områder, når shopping for et realkreditlån. Disse områder vil hjælpe dig med at spare tid, give økonomisk mening, og endda hjælpe dig med at få lavere renter. Lad os nu komme i gang.

Hvad er den årlige procentsats ( ÅOP). Den årlige procentvise ratio, også kendt som ÅOP, er, hvor meget du vil betale tilbage i løbet af lånets liv. Dine månedlige betalinger for lånets løbetid vil være højere, hvis de årlige procentsatser er højere. ÅOP er vigtig, når man sammenligner forskellige udlånsrenter. Den ideelle personlige udlånsrente bør være lavere end den årlige procentsats. Men hvis det er tæt på, kan det være værd at udforske forskellen.

Din kredit score. Din kredit score. Nogle långivere tilføje forsikringspræmier til deres personlige lån satser. Mens disse præmier er meget overkommelige, kan de påvirke din kredit score. Du kan se, at hvis du ikke betaler dine regninger rettidigt, vil det blive afspejlet i din kredit score som en forsinket betaling. Afbetale store kreditkort hurtigt kan også have en negativ effekt på kredit score, især hvis din kredit score ikke er høje nok til at være berettiget til en lav rente. Nogle långivere vil opkræve dig højere renter, selvom du har en lav ÅOP, hvis du har dårlig kredit. Når du leder efter de bedste personlige lån satser, så glem ikke alt om dette.

Oprindelsesgebyrer, gebyrer. Origination gebyrer er gebyrer og gebyrer, som långivere bruger til at indsamle oplysninger om låntagers betalinger historie, for at hjælpe dem med at bringe lånebeløbet sammen hurtigere. Oprindelsesgebyret er dog muligvis ikke den vigtigste del af din lånerente. Långiveren, der opkræver dig den højeste originering gebyrer er normalt den, der tilbyder det laveste lånebeløb. Du vil også undgå at betale for meget på lang sigt ved at acceptere deres vilkår. Når du sammenligner sms lån, skal du sørge for at overveje oprindelse gebyrer. Der er mange gode muligheder, og nogle, som du bør undgå.

Variable og høje renter. Långivere kan sætte rentelofter for usikrede lån. Dette gør dem uoverkommeligt dyre. Der er gode tilbud til rådighed for dem, der lærer at shoppe for renten, og hvilke vilkår at vælge.

Fast rente vs Variabel rente En fast rente er bedre, hvis du kan være sikker på, at renten vil forblive den samme i hele lånets levetid (uden inflation stiger). Hvis dine fremtidige planer omfatter betydelige inflationsbaserede stigninger i dine årlige udgifter, kan en variabel rente være bedre for din økonomiske situation. Det er vigtigt at shoppe rundt efter den bedste långiver. Sammenlign renter over en række lån og også se på omkostningerne ved långiver tjenester som betalingsbetingelser og gebyrer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *